Meny Stäng

Skogsstjärna Förlag

SKOGSSTJÄRNA_FÖRLAG_notepaper_150Den första boken i egen regi kan du beställa här. Det är en deckare med titeln Den gula giraffen som ges ut som e-bok (epub) eller som print-on-demand.

En man hittas mördad i ett skogsområde i Vaxmora norr om Stockholm. Emma Sjöö och Anders Hallberg får hand om fallet som har tyska förgreningar. Emma reser ner till Tyskland där hon tillsammans med Konrad Stolz forskar vidare kring mordoffret och dennes bekantskapskrets. Vad hade han i en helt vanlig mellansvensk skog att göra? Och varför hade han en leksaksgiraff i jackfickan?
Snart får utredningsgruppen ett nytt mord på halsen. En framgångsrik affärsman i Sollentuna hittas drunknad. Medan Emma fortsätter med tyskmordet får Hallberg fullt upp med det nya fallet.

Provläs gärna de två första kapitlen här (epub). Mycket nöje!

Klicka på bokomslaget nedan så kommer du till Skogsstjärna Förlagsshop där du kan köpa boken. giraffomslag2Boken finns också till försäljning på Dito.se och Bokon.com. Den finns också tillgänglig på Adlibris.se om du söker på boktiteln.

Liten brasklapp: har fått in rapporter om att det är svårt att få igång e-böcker som laddats ned via Adlibris. Kanske är det därför säkrast att välja Bokon eller Dito.

3 Comments

  1. Pingback: PoD-utgivning |

  2. Pingback: September 2014 på Litteraturhuset | Stadsbiblioteket Göteborg

  3. Pingback: Litteraturhuset våren 2014 | Stadsbiblioteket Göteborg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SwedishUSA